BRANNSTIGE

Brannstige fra Modum – den originale utfellbare brannstigen!

Modum brannstige er en solid, trygg og godkjent brannstige.

  • Våre brannstiger kan du få i utallige farger. I tillegg til natureloksert (lysgrå) lagerfører vi hvite og sorte Modumstiger i 15 ulike lengder.
  • Brannstige fra Modum er innbruddssikker og kan kun åpnes ved å trekke ut en splint i toppen.
  • Ved flere etasjer tilpasser vi brannstigen slik at den kan åpnes fra hver enkelt etasje.
  • Solide veggbraketter sørger for god sidestabilitet.
  • Vår løsning med nylonforinger i vange og trinn, hindrer at splinten kan sette seg fast.
  • Stigen kommer også som gesimsstige, for bygg med innhuk i fasaden eller rømningsvindu på tak.
  • Når det er mer enn 5 meter fra vindu og ned til bakken, anbefaler vi ekstra sikring med ryggbøyler.
  • Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring av deres bolig!

Modumstigen har godkjenninger fra en rekke norske (Ref. Sintef TG 2536) og utenlandske prøveinstanser. Vår brannstige er den eneste utfellbare brannstigen med sertifisering fra UL (Underwriters Laroratories) i USA og TÜV/GS-sertifisering som gjelder for Europa inkludert Skandinavia. Disse godkjenningene gir våre kunder en ekstra trygghet for at Modumstigen alltid vil være lett å løse ut og en garanti for at du virker når du trenger den.

Brannstiger redder liv hvert eneste år.

Modum Brannstige bygger på over 30 års erfaring med optimale løsninger til eneboliger, borettslag, bygårder, skoler, pensjonater, kontorer og hoteller.

En brannstige fastmontert ved vinduet er den enkleste, sikreste og kjappeste måten å komme seg i trygghet. Du får Modum brannstige tilpasset din bolig både med tanke lengde og farge.

Stigen lagerføres i fargene aluminum, sort og hvitt, men vi kan levere de i alle farger. Ta kontakt for å pris eller for å bestille gratis befaring.

Vi er Norges ledende leverandør av brannstiger og rømningsveier. I tillegg til rømningsveier er vi totalleverandør av brannsikkerhetsutstyr til private, borettslag, bygårder, boligselskaper og bedrifter.

Vi gjør jobben lettere for styrer i sameier og borettslag ved at vi tar ansvaret for brannsikkerheten og vedlikehold av alt brannvernutstyr både i fellesområder, men også i boenhetene. Flere og flere styrer overlater denne delen av jobben til oss.

Du er alltid velkommen til å ta kontant for å høre hvordan vi kan hjelpe.

Forebyggende brannsikring er vårt fag!